SANY

SANY Heavy Industry Co.Ltd. er et multinationalt firma med hovedsæde i Changsa, Kina, som fremstiller entreprenørmaskiner. Det er den største virksomhed i Kina, og med en rangering som den 5. største producent af tungt udstyr, er det blandt de absolut førende leverandører af maskiner til hele verden.

Sany er lig med kvalitet, og de sætter en stor ære i at levere maskiner og udstyr, som man kan have tillid til holder til alle opgaver. Kombineret med en brancheførende garanti, som bliver understøttet af muligheden for lokal service og vejledning, er SANY banebrydende indenfor deres felt, og dette giver sikkerhed for, at du altid kan være tryg ved at vælge en SANY.

SANY Europe er en del af SANY Group, og det har hovedsæde i Bedburg, Tyskland.

Gravemaskiner

Sikkerhed, ergonomi og komfort er blandt de egenskaber, som bedst beskriver SANYs maskiner. Det omfattende udvalg af SANY-produkter rækker fra minigravemaskiner til nedrivningsgravemaskiner, og fælles for dem alle er, at de er udstyret med den nyeste teknologi og yder med maksimal effektivitet.

Minigravemaskiner

SANYs minigravemaskiner er med deres mange alsidige funktioner brugbare på enhver byggeplads. Den nyeste generation af minigravere er overbevisende med et højt teknisk niveau og en eksemplarisk balance mellem pris og præstation. Moderne hydrauliske systemer gør maskinerne kraftfulde, effektive og fleksible. Med maksimal komfort kan arbejdet udføres meget nemmere og med større sikkerhed for brugeren. Med en SANY minigravemaskine opdager man, hvor ydedygtige og effektive selv de små gravemaskiner kan være.

Mellem gravemaskiner

SANYs gravemaskiner kombinerer maksimal ydelse med maksimal fleksibilitet. Deres kompakte design gør det muligt for dem at bevæge sig rundt, selv på byggepladser hvor pladsen er trang, eller hvor der skal udføres komplicerede opgaver. En gravemaskine fra SANY kommer med en enkel og ligetil betjening, høj brugerkomfort og den nyeste hydrauliske teknologi, alt sammen til altid særlig attraktiv pris.

Hjulgraver

Når det kommer til mobilitet, er SANYs mobilgravemaskine altid uovertruffen. Dette gælder både på byggepladsen men også på de kortere afstande mellem byggepladserne. Det betyder, at man i disse situationer ikke har et behov for yderligere transportmidler, og den tid man skulle have brugt på at laste elimineres derfor. Altså kræver den mobile gravemaskine både betydeligt mindre tid og mindre personale.

Store gravemaskiner

Med en stor gravemaskine fra SANY er du klar til alle former for jordarbejde. Alle maskinerne har en uovertruffen balance mellem ydeevne, smidighed, hastighed og præcision, og altid kombineret med en konkurrencedygtig økonomi. En af grundene til dette er, at SANY benytter de nyeste hydrauliske systemer, som gør deres gravemaskiner endnu mere kraftfulde, effektive og fleksible. Med SANYs store gravemaskine vil du opleve, hvor stor betydning den nyeste hydrauliske teknologi og maksimal førerkomfort har, og hvor overkommelig selv de største maskiner er.

Nedrivningsgravemaskiner

Nedrivningsarbejde kræver stor viden og meget planlægning, og alligevel skal man altid forberede sig på det uventede. Nøglen til en succesfuld nedrivning er et stærkt og stabilt værktøj, og med SANYs nedrivningsgravemaskine får du netop det. Med ulastelig ydeevne og fleksibilitet er maskinen designet til maksimal produktivitet og kontinuerlig brug, og den imponerer med sit robuste design og sin alsidighed. Med sin ekstra lange bom åbner den en helt ny dimension for nedrivningsmaskiner og -værktøjer, og takket være den hydraulisk justerbare undervogn opnår nedrivningsgravemaskinen fremragende stabilitet, også når det går hårdt for sig eller det uventede sker.